And now what ?

Nu ska jag ta reda på alla kläder som jag rensade ut ur garderoben igår, det ser ut som ett hav av kläder här hemma nu! Jag hann inte riktigt färdigt innan jag åkte till jobbet vid 12.. Jag tänkte vara duktigt och kliva upp vid klockan 8, men det var alldeles för skönt i sängen!

En glad tjej innan jobbet!


We found love

Yellow diamonds in the light
And we're standing side by side
As your shadow crosses mine
What it takes to come alive

It's the way I’m feeling I just can't deny
But I've gotta let it go

We found love in a hopeless place





Kan man göra annat än att älska Rihanna?

Love is in the air

Jag har haft en riktigt underbar helg! Började på fredagen med 20års kalas för min bonus syster Cilla, grattis igen! Efter 20års middagen så fortsatte jag hem till min fina Janina, var så roligt att träffa henne då det var ett bra tag sedan <3

Tidigt på lördagen så åkte jag in till Stockholm, Junibacken för att titta på Victoria på marinens dag! Jag blev så rörd när jag såg min lilla barndomsvän i grönkläder körandes stridsbåt 90 tror jag att den heter! Helt sjukt att jag har en sådan tuff tjejkompis!

Igår så strosade jag på stan och lunchade med Anna! Blev en del shopping, kan visa senare!
Det var ju mors dag igår också, det firades självklart med världens bästa mamma med middag och drinkar på Söderhielmska gården i strålande sol, helt fantasitskt underbart! Oxfilen var riktigt god!



Min fina Janina!



TUFF BRUD I LYXFÖRPACKNING!



Vackra mor med en god Mojito!



Nu ska jag vara riktigt glammig och ta tag i disken!
Kram på er!

So glamorous..

Tvättdag idag, välbehövligt! Jag insåg dock till min stora besvikelse att hissen är trasig, rätt drygt när man bor på 7de våningen och ska släpa all tvätt i 14 trappor!

When it's good, then it's good, it's so good, 'till it goes bad

Jag var helt slut när jag kom hem från jobbet idag. Det har ju varit underbart väder idag så jag hade gärna varit hemma från jobbet och haft en mysig picknick i Boulongern!
Jag tänkte att jag skulle gottgöra mina förlorade soltimmar när jag kom hem så jag bytte om till bikini och tog på mig rikligt med stekolja (hawaiian tropic) och satte mig i min sköna stol ute på balkongen.. Med lite soft musik så slocknade jag direkt och vaknar till liv två timmar senare av att det hettar ganska rejält, rätt oproffsigt och nu ser jag ut som jag vet inte vad.. Hittar inte någon bra liknelse!

Jag fick hem en fin klänning från Jeane Blush som jag beställde från members.com för ett tag sedan!





And we're standing side by side

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig!
I lördags så var jag hemma och åt middag hos min käre far, grillad kycklingburgare med salsa! Det var riktigt gott måste jag säga! På kvällen så var det tänkt att jag och en kompis skulle gå ut, men det blev några glas vin hemma på balkongen och massa skvaller istället.. Riktigt mysigt!

Igår så blev det städning och putsning av fönster, så skönt när man har den grundliga vårstädningen avklarad! Senare så såg jag filmen my week with Marilyn med mysigt sällskap. Den var riktigt bra, så lägg till den på (ska se listan)!

Idag har jag även klarat av ett besök hemma hos min fina kollega Anna som flyttade för ett tag sedan, hon har haft tur som fått en sådan mysig lägenhet.. Fika blev det också, kladdkada och glass. Precis vad jag behövde denna måndag!

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig vecka!

Här kommer det en outfit bild från i lördags!


what a night!

Underbara kvällar med fina bruttor kommer det att bli en hel del av i sommar.. Älskar när man har allt framför sig! Tänkte bjuda på lite bilder från i torsdags! :)




25?

Jag har kollat igenom lite gamla bilder, ganska roligt att se hur man förändras!


16år ---------------------------------------- 20år

Kiss this bitch

Ibland så blir man så fruktansvärt irriterad!

High heels and you get a better view

För att sammanfatta gårdagen så var den helt underbar! Fikade på Waynes med vackra Julia, alltid lika trevligt! På kvällen så var vi hemma hos mig och drack lite bubbel innan vi gick ner till helt enkelt för en efterlängtad middag! Det blev även en sväng på Heartbreak för att rasta klackarna!

Vi fick tur med vädret tillslut!



 
<3

Girls night out!

Ikväll blir det en rivig kväll, det är middag på helt enkelt som gäller! Sen får vi se vart kvällen tar oss..
Nu ska jag ner på stan och fixa lite bubbel till ikväll!

I'll do what I want, cuz I can

And hope I'll always win
Even if I don't I'm ***ked because
I live a life of sin
But it's alright
I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Cuz I can

RSS 2.0