Have2Have

Jag har klickat hem två par nya älsklingar till sommaren!


De här skönheterna kommer att göra sig fint till mina nya skinnbyxor och röda naglar!




Sockersöta kilklackar!

www.have2have.se

Söndag

Så var det söndag igen.. Har hunnit med lite av varje denna helg, spontanutgång, shopping, njutit av solen, myst på waynes och sett Hamilton! Persbrandt var lite snyggare än vanligt och jag tyckte att filmen var riktigt bra!

Nytt in




Skinnimitation byxor
Halsband - Divided
Allt från H&M!

Nytt in

Tänk att jag alltid blir som ett litet barn på julafton när jag ska hämta ut paket från posten.. Har varit glad hela dagen för att mitt paket har legat där och väntat på mig! Jag har även haft kvalitetstid med min kära far idag, hockey stod på schemat! Skönt med vinst!

Sun and summer

Åh jag känner ett starkt begär av sol och värme! Jag tittade igenom lite bilder från Alanya, det hjälpte ju inte direkt...



Bjuder på lite bilder från en härlig kväll vi hade!

DuWop

Magsjuka! Jag har kräkts till och från i 15 timmar.. Snart två timmar sedan jag kräktes sist, hoppas starkt på att det var sista gången! Fick i mig ett halvt gals med mild yoghurt för lite mer än en halvtimme sen och än så länge har inte jag och min rosa hink inte dejtat!

Tänkte tipsa om ett helt stört bra erbjudande!
Två stycken DuWop lip-plumper för ynka 199kr!!
De kostar i vanliga fall 350kr styck




Jag har precis klickat hem erbjudandet!

www.bellashop.se

Red lips

Igår kväll så hade jag en riktigt rolig och lyckad utgång med min barndomsvän Victoria.

Igår så körde jag med ett rött läppstift från Lancome. Färgen heter  
orange fashionista 104




Beach 2012

Jag har fyndat riktigt ordentligt, gör det ni också! Jag har precis klickat hem tre nya bikinis till sommaren. I år ska jag inte vara tråkig svart....





www.stylebytyra.se

Love donut

Idag innan utbildningen så satte jag upp håret i en slarvig donut. Det är lätt att göra och går snabbt, (vilket är utmärkt om man är som mig och vill sova så länge som möjligt på morgonen).



Jag har köpt både donuten och örhängena på
www.stylebytyra.se

Elle

Snart är det slut på denna arbetsvecka. Jag älskar torsdagar, då är det ju snart fredag. Min fredag imorgon kommer dessutom att bli grym! Först så börjar den med utbildning halv 8 till 12, vilket är en härlig tid!
Helgstädning när jag kommer hem (inte lika grymt). Sen så är också fredagsmys kvällen räddad, känner inte för någon utgång så det blir perfekt!

Nu ska jag njuta av lite Elle läsning som trillade ner i brevlådan igår!

Pretty little liars

Vilken lycka! Idag så har jag jobbat ett kvällspass på operation, när jag kom hem så gick det upp för mig att ett nytt avsnitt av Pretty little liars har kommit ut.. Så nu blir det till att mysa ner sig i soffan och avnjuta veckans avsnitt!


Find the beauty



Ha en riktigt bra dag!

Versace

Jag hoppas att ni inte har missat att Versace for H&M Cruise Collection kommer att finnas tillgänglig online den 19 januari?! Isåfall kommer det nu en påminnelse.. Här får ni se ett litet smakprov av de sockersöta och sommarfina nyheterna! Armbandet och örhängena är ett måste för min del, eller ja skorna och bikinin också..  




Så gå in på H&Ms hemsida och kolla in det ni vill ha!
www.hm.se

Shoes

Hej på er! Jag tänkte börja mitt första inlägg i den här bloggen med just skor.. I januari är det ju perfekt att fynda lite, så här kommer det ett litet tips..


Jeffery Campell imitationerna är från Nellys egna märke som dom just nu rear ut.
De bruna skönheterna är också från Nellys egna märke. Första länken är de vita skorna. 
http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/nelly-shoes-427/zhob-427561-1/
Och den andra de bruna.
http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/nelly-shoes-427/metric-427730-99/


Fortsatt trevlig söndag på er!

RSS 2.0