Torsdag-snart Lördag!!

Hej på er! Idag är det torsdag och det betyder att det närmar sig med stormsteg till lördag, då åker jag till Thailand och ska ha 5 härliga veckors semester! 
Idag har jag fixat lite ärenden på stan för resan, skriva en lista på allt jag ska ha med mig. Det är ett riktigt projekt med att packa, första sortering, andra, tredje och fjärde sortering för att få igen väskan. Känslan när man känner att, fan det där skulle ja haft på mig ikväll, Inte finns i väskan är hemsk! 
Här kommer bilderna från nyår som jag lovade igår..
  
Puss

Första dagen på ett helt nytt år!

Oj.. Vart ska jag börja? Det var länge sedan jag skrev något här nu.. Men en bättre dag att börja om på finns väl inte? Ett nytt år med nya möjligheter och förutsättningar. Hoppas att ni haft ett fint nyår med era kära och firat in 2014 ordentligt! 2013 var ett fantastiskt år för mig, jag träffade många härliga människor och lärde mig mycket om mig själv! Vänner har gift sig, gjort karriärsteg, flyttat till en ny stad, gräddar bullar i ugnen, separerat och mycket mera.. Jag är otroligt glad att jag fått varit med i alla stunder av glädje och sorg! Så tack alla ni fina underbara vänner att jag är inkluderad! 

Några ögonblick från det senaste året! 

Lägger upp lite bilder från nyår imorgon! Kram

RSS 2.0