Give me a kiss bitch

4 dagar ledigt, riktigt skönt! Igår så umgicks jag med min pärla Janina, vi fikade på Waynes i Sandviken. Tänk att man kan sitta och prata i flera timmar och bara glömma bort tiden, alltid lika skönt. Vi bestämde oss för att gå på bio också, En gång i Phuket. Den var riktigt bra lär jag säga.
Efter filmen så åkte jag hem till mitt kära Gefle, jag trivs så fruktansvärt bra i denna stad.  

Jag tittade in på Cheers för att säga hej till Julia innan jag gick hem, det blev ett glas rött för att senare bli en riktigt blöt spontanutgång! Riktigt roligt, mindre roligt idag. 



Xl kaffe på waynes!

Nu ska jag göra mig klar för att åka till Sandviken. Ska laga tacos med min käre vän.
Ha en riktigt mysig fredagsmys fredag! 
 

Love



















Imorgon är det alla hjärtans dag! Så se till att uppvakta den ni tycker om..

Dont need a sugga daddy, I can work it just fine!

Helgerna går fort! Det har varit en lugn helg. I fredags så åt jag middag i en vänns nya lägenhet, riktigt fint hade det blivit! Vi kollade på ett avsnitt av the vampire diaries, jag är en riktig serie nörd och måste ladda hem vart enda avsnitt så fort de kommer ut av de serier jag tittar på.. Och det är ju ett par stycken!

I lördags så var jag på barnkalas hos min syster som fyllde 5 år, riktigt mysigt! Jag hade köpt en ballerina body som hon kan ha på gymnastiken på dagis! Den uppskattades rejält!



Liten tjej med mycket attityd! <3

Idag så har jag både åkt skridskor och pulka med min kära syster, grillat korv har vi också hunnit med!
Hade en middagsgäst på besök ikväll också som tyckte att det var roligt att jag diskade och lagade mat i mina stilettos.. Men det känns ju lite lyxigare då! ;)

Ha en fortsatt skön söndagskväll!

Bling

Torsdag, imorgon är det fredag men det hjälper inte mig. Jag ska jobba på lördag också..
Tänkte visa er min nya klocka som jag är nykär i..



Mobilblogg

Jag har precis gått och lagt mig, ligger och funderar.. Tänker på hur livet skulle sett ut om jag hade gjort några val annorlunda. Men jag tror samtidigt att man inte ska ångra något, allt sker av en anledning! När en dörr stängs så öppnas en annan.. Tror inte ni det? Att det är meningen att man ska träffa olika personer i olika tider i ens liv, den personen/ nya vännen kommer att bidra med något som du behöver just då? Prioritera dig och din lycka, låt ingen annan dra ner dig. Älska dig själv och värdesätt dig mer än vad du kanske gör. Lite lustigt egentligen, här på bloggen har jag inte alls skrivit särskilt djupa saker.. Men vem vet, det kanske är någon som behöver läsa detta just nu.. Jag är glad att jag valde mig själv framför dig! I love you, but I love me more... Godnatt!

Tick Tack

Kortfattat om Gay-kvällen, helt underbar!

Idag har jag köpt en ny dator, det var minst sagt på tiden.. Så nu kan jag ligga i sängen och surfa igen! Happy face. Det är fullmåne ute plus att jag är en gnutta nervös för imorgon = helt omöjligt att sova! Men då har jag  min nya kärlek här i sängen så jag har något som kan underhålla mig (läs dator). 

Invigde camen med en (godnattbild)

True colors

Idag fick jag hem mina lip plumpers, så till helgen kommer jag att få riktigt plut! 
Jag kan lägga upp före/efter bilder senare..

På fredag så är det Gay-kväll på Mingel och Bar här i Gävle, ska bli riktigt roligt!
Jag ska i alla fall dit och så klackarna i taket! Vi kanske ses där..

RSS 2.0